Akció!

Irodai Mentőcsomag

20696 Ft 17592 Ft

Ez nem hiányozhat a munkába járós táskádból!
Megérkezett Irodai Mentőcsomagunk, amibe a legszükségesebbeket tettük Neked, hogy egész nap kifogástalan legyen a sminked. Termékeink rendkívül tartósak, de egy kis frissítés délután vagy egy új árnyalat randi előtt jól jöhet.
Ráadásul 10%-al olcsóbban tudod megvenni termékeinket, ha a csomagot választod + AJÁNDÉK: legújabb, divatos, ecobőrből készült Beauty Bagben küldjük Neked, hogy csak be kelljen dobnod a táskádba.

Megtakarításod: 2984.-

5999 Ft
Szín
Ft
1 × Púder
Szín
Ft
Szín
Ft
Kategória:

Leírás

A csomag tartalmaz egy szempillaspirált, ami ápolja a szempillákat, és bekeretezi a tekintetet!

Szájfény, ami tápláló kókuszolajjal, és rengeteg pigmenttel készül, hogy minél tartósabb legyen. Hosszan csillogó hatással teszi elviselhetőbbé a mindennapokat.

Púder, amire minden nőnek szüksége van, jó ürügy a kikapcsolódásra, csak annyit kell mondanod, hogy “kimegyek bepúderezni az orromat”!

Alapozó a tökéletes bőrért. Szabadon lélegezhet alatta bőröd, hiszen nem tömíti el a pórusokat mindenféle kemikália. Gondoskodtunk a fényvédelemről ebben a termékben is, így azt nem kell külön alá föltenned. Egész napra matt hatást biztosít! Videós segítségünket ITT tudod megnézni!

Hogy könnyebben tudj dönteni, rendeld meg TESZTER csomagunkat! Ez a Te csomagod, amit teljesen egyénre szabhatsz, magad állíthatsz össze! Vagy nézd meg, próbáld ki termékeinket a Mom&Beauty üzletében, ITT találod őket.