Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a https://glamoriginal.hu oldalon (továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatások igénybevételének feltételeit. A honlap használója (továbbiakban: Felhasználó) a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az ÁSZF-ben, továbbá az Adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatban foglaltakat.

A webáruház adatai:

A glamoriginal.hu oldal üzemeltetője az Sz 75 Bt.

Székhelye: 1138 Budapest, Révész u. 2

Képviselő neve: Balogh Imre

Cégjegyzékszám: 01 06 757877

Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság

Adószám: 21592546-2-41

Számlavezető pénzintézet: Budapest Bank

Számlaszám: 10102103-50038900-01000000

Keresekedelmi nyilvántartásba vétel száma: XIII/12741/2016/B

NAIH-szám: 109904/2016

Az üzemeltető elérhetőségei, problémák és panaszok kezelése:

E-mail cím: info@glamoriginal.hu

Telefonszám: +36 303386704, hívható munkanapokon 8-18 óra között

Levelezési cím: 2112 Veresegyház, Tallér u. 17.

Tárhelyszolgáltató neve, címe és elérhetősége: : RackForest Kft. 1132 Victor Hugo u. 18-22. 3em. 3008.a.

Adószáma: 14671858-2-41

A webáruházban végzett tevékenység

A glamoriginal.hu üzemeltetője a honlapon kozmetikai késztermékeket forgalmaz.

A termékek honlapon megjelölt árai forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA), valamint a csomagolás költségét. Az árak a szállítási díjakat nem tartalmazzák.

A honlapon történő vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, de a kiszállításhoz és a számlázáshoz szükséges adatokat meg kell adni.

Megrendelést leadni bármely napon 0-24 óra között lehetséges, a megrendelések feldolgozása munkanapokon 9.00-17.00 óra között történik.

Az elektronikus szerződéskötés lépései

A weboldalon regisztráció után vagy anélkül is lehet vásárolni. A termékek kiválasztása után a felhasználó szállítási módot, majd fizetési módot választ.

A megrendeléssel, visszaigazolással és a számlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az üzemeltető nem iktatja, azok később nem lesznek hozzáférhetők.

Az üzemeltető minden megrendelésről számlát állít ki, melyet a rendeléssel együtt megküld a Felhasználónak.

Fizetési módok

 • bankkártyás fizetéssel Barion-on keresztül
 • utánvéttel a futárnál vagy a személyes átadási ponton
 • előre utalással a cég bankszámlájára

Szállítási, átvételi módok

A termékeket a megrendelő döntése szerint vagy futárszolgálat szállítja ki a vásárló által megadott címre, vagy a vásárló személyesen, a megadott csomagátadó ponton veheti át azokat. Ha a vásárló a megrendelése árát nem előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel rendezte, a személyes átvétel során már csak készpénzes fizetésre van lehetősége. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is lehetséges fizetni.

A személyes átvételi ponton kizárólag azután van lehetőség a csomagot átvenni, miután a vásárló erről az üzemeltetőtől írásos jelzést kapott. Valamint az átvételi pontra hetente egyszer szerdánként visszük be a rendeléseket.

Külföldre szállítás menete: a világ bármely országába vállalunk csomagszállítást. Amennyiben 500g alatt van a csomag súlya, a webshopban megadott szállítási költség vonatkozik rá. 500g-2 kg közötti csomag esetén a vásárláskor megadott emailcímen értesítést küldünk, melyben a szállítás díjára ajánlatot teszünk. Amennyiben a díjat nem fogadja el, következmények nélkül elállhat a vásárlástól. Külföldi szállítás esetén nincs lehetőség utánvétre, csak bankkártyás, vagy átutalásos fizetésre.

A személyes átvételi pont elérhetőségei:

Mom&Beauty Budapest

Címük: 1075 Budapest, Károly krt. 5. fsz.19. (az udvarban leghátul), 1-es kapucsengő

Nyitvatartás:

 • Hétfő: 7:00-16:30
 • Kedd: 9:30-19:00
 • Szerda, Csütörtök: 9:30-16:30
 • Péntek, Szombat , Vasárnap: Zárva

A honlapon található kiszállítási díj Magyarország területére érvényes. Külföldre történő megrendelés esetén szíveskedjen email elérhetőségünkön az egyedi szállítási díjról ajánlatot kérni, melyről emailben tájékoztatjuk. Az ár ismeretében, amennyiben az önnek nem megfelelő, joga van a megrendelését visszamondani.

Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján a vásárlót elállási jog illeti meg.

Ennek értelmében a vásárló az interneten megkötött szerződéstől egyoldalúan, indokolás nélkül visszaléphet és a termék visszaküldése esetén követelheti a kereskedőtől a kifizetett összeg visszatérítését.

Az elállási jog a termék átvételét követő naptól számított 14 naptári napon belül érvényesíthető.

Az elállási szándékot a vásárló a kereskedő bármely, jelen ÁSZF-ben felsorolt elérhetőségén bejelentheti, és használhatja a fentebb említett Kormányrendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozatmintát is. Vita esetén a bejelentés határidőn belüli megtörténtét a vásárlónak kell igazolnia.

A terméket a vásárlónak mihamarabb, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 naptári napon belül vissza kell küldenie a kereskedő részére. A kereskedő a visszaküldés költségeit nem viseli, tehát utánvétes csomagot nem vesz át.

Az elállási jog gyakorlása során a fogyasztót a termék visszaküldésének költségén túl más költség nem terheli, azonban a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítését a kereskedő követelheti.

A kereskedő kizárólag a csomag visszaérkezését követően, legkésőbb 14 naptári napon belül gondoskodik a termék kifizetett árának a vásárló részére történő visszatérítéséről.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a honlapunkon forgalmazott valamennyi termék a fentebb hivatkozott 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. § (1) e) pontja szerinti kategóriába esik, így elállásra kizárólag a termék felbontása előtt van lehetőség. Felbontott termék esetén a vásárlót elállási jog nem illeti meg.

Egyéb kizárások

Az üzemeltető nem vállal felelősséget az internetes hálózatban fellépő működési hibákért, így azokért sem, amelyek a honlap működését és az azon történő vásárlást esetlegesen megakadályozza. Illetve egyértelműen hibás árú termék megrendelése esetén kereskedőnek joga van a termék teljes vételárát kérni a vásárlótól. A technikai hibából eredő, hibás áron megrendelt terméket kereskedő nem köteles kiszállítani.

Jogorvoslat

Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu/

A workshop szerződési feltételei:

Az eseményre a glamoriginal.hu oldalon, a workshop fül alatt tudsz jelentkezni. Csak válaszd ki a neked megfelelő időpontot, jelenleg átutalással, részletfizetéssel, és workshop ajándékutalvánnyal tudsz fizetni.

Részvételi díj az alábbiakat  tartalmazza:

 • egy pirosító, ami lehet bronzosító, illetve highlighter is, választhatóan rúzs vagy szájfény, valamint egy szemhéjpúder elkészítését;
 • a make up termékek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és eszközök;
 • kötény, kesztyű és szájmaszk;
 • welcome drink
 • meglepetés.

Fizetés jelenleg átutalással, részletfizetéssel, és workshop ajándékutalvánnyal lehetséges. 

A workshopra érdemes 10-15 perccel előbb érkezni, hogy ne maradj le a kezdésről, és kényelmesen el tudd foglalni a helyedet . Minden eszközt, alapanyagot mi biztosítunk. A kötény és kesztyű is a workshop árának részét képezi, ennek ellenére javasoljuk, hogy olyan ruhában érkezz, amit nem féltesz túlzottan. Az eseményre érkezésedkor egy welcome drinkkel ajándékozunk meg.

A workshop a meghirdetett időpontban kezdődik, a későkre nem tudunk várni a kezdéssel.

A workshopon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Az általunk használt természetes alapanyagok sem gyermekekre, sem kismamákra nem veszélyesek. 

A workshopon a minimum létszám 6 fő, maximum pedig 9 fő.

Lemondási feltételek:

 • 1 héttel az esemény előtt a befizetett részvételi díj 100%-ban visszatérítjük;
 • kevesebb mint 1 héttel, de több mint 48 órával előtte a teljes ár 50%-át;
 • 48 órán belüli lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni a workshop árát.

A workshopra előzetes bejelentkezés, és regisztráció szükséges, amit a webshopban található workshop nevű termék megvásárlásával biztosíthatsz magadnak.

Kérdések, probléma esetén az info@glamoriginal.hu e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot.

Termékeink összetétele nem tartalmaz allergiát kiváltó összetevőt, de egyéni érzékenység előfordulhat, ezért kérlek, hogy jelentkezés előtt nézd meg termékeinknél az összetevők listáját, illetve kérlek jelentkezés előtt jelezd nekünk, ha valamelyik összetevőre tudod, hogy allergiás vagy, hogy találjunk számodra megfelelő megoldást. A vevő általi nem megfelelő tájékozódásból, és ha a saját bőrérzékenységéről nem tájékoztatja a workshopot tartó személyt, az esetlegesen kialakuló allergén reakciókért felelősséget nem vállalunk.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2019.február 6.
Letöltés pdf-ben