Alapozó Tesztercsomag

1000 Ft

Közkívánatra visszatért tesztercsomagunk, igaz egy picit más formában. Ez egy előre összeállított csomag, ami minden alapozó árnyalatból tartalmaz 1 db-ot, tehát összesen 6db van a csomagban. Minden árnyalatból annyit, hogy 1-2 használatra elegendő legyen. Extra jó hír, hogy így lehetőséged nyílik, hogy kipróbáld a BB krém, folyékony korrektor, és púder árnyalatait is, hiszen ezek megegyeznek az alapozó árnyalataival. Valamint, ahogy minden csomaghoz, így ehhez is jár egy AJÁNDÉK sminklemosókendő.

FONTOS: Jelenleg ezt személyes átvételre nem tudod kérni, kérlek rendelésnél vedd ezt figyelembe! Hamarosan megoldjuk ezt a problémát!

Leírás

Mit tartalmaz az Alapozó Tesztercsomag?

  • 1-1 árnyalatot mindegyik alapozónkból, akkora mennyiséget, hogy 1-2 alkalommal ki tudjátok próbálni.
  • 1 db sminklemosó kendőt a könnyebb sminkeltávolításért, hiszen ez minden csomagba jár!

Gyakorlatilag 4-et egy csapásra! Hiszen a BB Krém, púder, és folyékony korrektor színei megegyeznek az alapozóval, így ezeknek a termékeknek az árnyalatait is ki tudod próbálni ezzel a csomaggal!

Ha további kérdésed lenne az alapozó tesztercsomaggal, vagy más termékeinkkel kapcsolatban, írj nekünk az info@glamoriginal.hu e-mail címre!

Hogyan használd? A Youtube csatornán találsz egy kis segít ITT

A termék:

Mesterséges tartósítószer, azaz parabénmentes;
mesterséges-színezékmentes;
pálmaolajmentes;
ásványiolaj-mentes
állatkísérlet-mentes.

Kiknek ajánlom?

A kizárólag natúr alapanyagokból készült alapozót mindazoknak ajánlom, akik rendszeresen viselnek sminket, de a természetesség mellett fontos számukra a bőr ápolása is. Valamint minden egészség- és környezettudatos vásárlónk is üveg tégelybe tettük. Szeretettel és meggyőződéssel ajánlom ezt a GlamOriginal terméket kismamáknak is, hiszen a terhesség időszakában is biztonsággal használható, mert nem tartalmaz semmilyen bőrön át felszívódó káros anyagot. Illetve bizton állíthatom, semmiféle káros anyag nem jut kisbabája szervezetébe a termék által. Valamint a fejlesztésnél figyeltem az egészségtudatosokra is, hiszen nem tettem a termékekbe egészségkárosító anyagokat.

Az összetevőkről bővebben ITT olvashatsz.