Akció!

Irodai Mentőcsomag

22695 Ft 19291 Ft

Ez nem hiányozhat a munkába járós táskádból!
Megérkezett Irodai Mentőcsomagunk, amibe a legszükségesebbeket tettük Neked, hogy egész nap kifogástalan legyen a sminked. Termékeink rendkívül tartósak, de egy kis frissítés délután vagy egy új árnyalat randi előtt jól jöhet.
Ráadásul 15%-al olcsóbban tudod megvenni termékeinket, ha a csomagot választod, valamint a legújabb, divatos, ecobőrből készült BeautyBagben küldjük Neked, hogy csak be kelljen dobnod a táskádba.

3405 Ft-ot takarítasz meg ezzel a csomaggal!

Natúr szempillaspirál 5999 Ft
Natúr szájfény csoportkép
Szín
Ft
Natúr sminkfixáló púder
1 × Púder
Szín
Ft
Natúr alapozó csoportkép
Szín
Ft
Sminktáska 1999 Ft
Kategória:

Leírás

A smink csomag tartalmaz egy szempillaspirált, ami ápolja a szempillákat, és bekeretezi a tekintetet!

Szájfény, ami tápláló kókuszolajjal, és rengeteg pigmenttel készül, hogy minél tartósabb legyen. Hosszan csillogó hatással teszi elviselhetőbbé a mindennapokat.

Púder, amire minden nőnek szüksége van, jó ürügy a kikapcsolódásra, csak annyit kell mondanod, hogy “kimegyek bepúderezni az orromat”!

Alapozó a tökéletes bőrért. Szabadon lélegezhet alatta bőröd, hiszen nem tömíti el a pórusokat mindenféle kemikália. Gondoskodtunk a fényvédelemről ebben a termékben is, így azt nem kell külön alá föltenned. Egész napra matt hatást biztosít! Videós segítségünket ITT tudod megnézni!

Ha nem tudod eldönteni melyik árnyalat lenne számodra a legmegfelelőbb, válaszd ALAPOZÓ TESZTERCSOMAGUNKAT! Ez egy előre összeállított csomag, ami minden alapozó árnyalatból tartalmaz 1 db mintát, összesen 6db-ot. Akkora mennyiséget, hogy 1-2 használatra elegendő legyen. Extra jó hír, hogy így lehetőséged nyílik, hogy kipróbáld a BB krém, folyékony korrektor, és púder árnyalatait is, hiszen ezek megegyeznek az alapozó árnyalataival.