Megújult a GlamOriginal workshop!

 
Várunk szeretettel következő natúr sminkkészítő workshopunkra!
 
Ezekre a csajos programokra számíthatsz:
 
  • mini szín & stílustanácsadás
  • 3 sminktermék készítése
  • saját smink elkészítése szakemberek segítségével, a megalkotott termékekkel
  • 1 retusált digitális kép profi fotóssal
 
Gondolkodtál már azon, hogy a 30+-os korosztály miért nem sminkel? Ezt „tanultuk” az iskolában, hogy ez „bűnös”, nem szabad. Valószínűleg egy letűnt kor maradványa volt, hogy aki sminkel, az „rosszlány”, vagy hogy a belső értékeket ez lecsökkenti.
 
Hisszük, hogy ez nem így van. Ha te is így gondolod, és szeretnéd ezt a tudásod pótolni, vagy csiszolni rajta, vagy ha esetleg időközben elsajátítottad, akkor sok szeretettel várunk ezen a teljesen új tematika alapján készült workshopunkra. Ilyet az országban nem találsz máshol!
 
Lesz színtanácsadás, saját személyre szabott sminktermékek készítése, sminkelés, amit profi sminkes segít megcsinálni, de a munka oroszlán része a tiéd, így valóban kézzelfogható tudással ajándékozod meg magad.
Ha ez mind kész, profi fotók készülnek rólad! Mindezt csodálatos környezetben, szakértőkkel, meglepetésekkel! Jelentkezz, gyere el barátnőddel, vagy szerezz újakat a workshopon!
 

Következő alkalom:

Szeretettel várunk:

Judit, Imelda és a GlamOriginal makeup by Nature csapata

Ti készítettétek:

Ti mondtátok workshopunkról:

Orsi/ Budapest

“Barátnőmmel ketten mentünk el a workshopra, és 3 terméket készítettünk el. Hihetetlen volt, hogy a természetes alapanyagok mennyire intenzív színűek, és mennyire variálhatóak. Mi egy ápoló szájfényt, szemhéj-, és arcpúdert készítettünk, amit el is hozhattunk. Mi főleg pasztel színeket kevertünk, de így utólag sajnálom, hogy nem voltunk bátrabbak mert tényleg bármilyen extra szín/ csillogás is lehetséges. A szájfény főleg télen nagyon jól puhán tartja az ajkunkat. Az egész kb. 2 órás volt, nálunk nagyon jó csapat jött össze, a lányokkal tök jót beszélgettünk közben, és Judit végig asszisztált a színkeverésekhez, és mesélt az alapanyagokról is. Egy tök jó program, ha valaki ki akar próbálni egy új dolgot, szeret alkotni, és többet akar tudni a natúrkozmetikumokról.” 

Dominika/ Budapest

“Judit első workshopján vettem részt a nyáron, ahol kellemes meglepetés ért, nagyon tetszett ahogyan a színeket kikevertük, a saját kezemmel készítettem szemhéjpúdert és rúzst is! Nem gondoltam volna, hogy ez engem leköt 2 órán keresztül, de kellemesen csalódtam, nagyon szuper volt a hangulat is! Minőségi alapanyagok, kedves, segítőkész hölgyemény! A termékeket a mai napig használom!” 

 

Brigi/Budapest

A GlamOriginal sminkkészítő workshopja sokkal többet adott, mint amit elsőre vártam! Eleve egy varázslatos világba leshettem be, hogyan is készülnek a profi kozmetikai termékek. Judit nagyon felkészült volt, minden felmerülő válaszra teljes körűen válaszolt. A termékek készítésénél segítséget kaptunk, hogy melyek azok a színek, amelyek a bőrtípusunkhoz legjobban illenek, de természetesen szabad kezet kaptunk az alkotásban. Amikor már alapanyagokhoz kevertük a színeket, én teljesen a hatásuk alá kerültem, és elfogott a kísérletezési vágy, hogy vajon milyen végeredményt kapok, ha még egy csipetnyit beleteszek ebből vagy abból a színből! Nagyon élveztem az egészet! Nem szoktam magam túl gyakran sminkelni, de a workshop óta minden alkalommal az ott készített termékeket használom, és egyfelől megnyugtató érzés, hogy pontosan tudom, mit is kenek az arcomra, másrészt igazán pozitív tapasztalatom van a tartósságukkal kapcsolatban is! A workshophoz extra élményként hozzátett még az ott összejövő női társaság is, nagyon jó volt beszélgetni alkotás közben. Összességében annyira jól éreztem magam, hogy már csak azért is igyekszem többet sminkelni, mert ha elfogynak a kozmetikumok, nyomós érvekkel támaszthatom alá a férjemnek, miért megyek ismét a workshopra!