Legközelebbi időpontok:

Hamarosan

Az időpontokra itt tudsz jelentkezni! Siess, korlátozott a helyek száma!

Szeretnél saját sminktermékeket készíteni, amelyeket saját magad állítasz össze? A színeket illetően csak a fantáziád és ízlésed szab határt. Mi visszük az alapokat, Neked csak a fantáziádat kell!

Gyere, és ismerd meg a sminkkészítés legjobb részét, amikor megalkotsz egy teljesen saját magadra szabott, ízléseddel, színvilágoddal tökéletesen harmonizáló árnyalatot. Majd ebből egy valódi terméket készítünk, amit sokáig használhatsz. Ilyen teljesen biztosan nincs másnak, csak Neked! Ha nem tudod mi áll jól segítünk színeket választani, hogy összekeverhesd azt az árnyalatot ami Neked tetszik. Ráadásul a workshop végén még egy kis ajándékkal is kedveskedünk.

Az alapanyagokról, és tégelyekről a GlamOriginal makeup by Nature gondoskodik, így teljesen biztos lehetsz benne, hogy az elkészült dekorkozmetikumod:

 • 100% természetes összetevőket tartalmaz,
 • talkummentes,
 • pálmaolajmentes,
 • állatkísérletmentes,
 • minden bőrtípus számára kíméletes,
 • parabénmentes.

A workshopon három terméket készíthetsz el:

 • szemhéjpúder
 • rúzs vagy szájfény
 • pirosító (ami lehet akár highlighter, vagy bronzosító is)

A workshopon sok éves tapasztalat alapján kulisszatitkokat osztunk meg Veled, megismerheted azokat az alapanyagokat amelyekkel dolgozunk, amik mostmár a Te termékeidben is vannak. Továbbá mesélünk az összetevők tulajdonságairól, jótékony hatásairól.

Helyszín:

Mandala Sóbarlang és Masszázs Stúdió- 1024 Budapest, Lövőház u. 16/a. fszt. 3. – kapucsengő: 5.

A workshop ára: 12.000.-

Ahhoz, hogy értesíteni tudjalak a workshop időpontjáról, kérlek,

Ha autóval jössz,

 • érdemes a Marczibányi téren megállni (18:00-ig fizetős), és onnan besétálni
 • vagy a Mammut bevásárlóközpontban is parkolhatsz. A parkolási díj óránként 350 Ft. Az elszámolás rendje minden megkezdett óra.

Ha véded a környezetet,

 • metróval a Széll Kálmán térig, és onnan 3 perc séta,
 • 4-6-os villamossal a Széna térig utazz, és onnan egy 2-3 perces séta a workshop helyszíne.

Legközelebbi időpontok:

 • Hamarosan

 Az időpontokra ITT tudsz jelentkezni! Siess, korlátozott a helyek száma!

Szeretettel várunk:

Judit és a GlamOriginal makeup by Nature csapata

Ti készítettétek:

Ti mondtátok workshopunkról:

“Barátnőmmel ketten mentünk el a workshopra, és 3 terméket készítettünk el. Hihetetlen volt, hogy a természetes alapanyagok mennyire intenzív színűek, és mennyire variálhatóak. Mi egy ápoló szájfényt, szemhéj-, és arcpúdert készítettünk, amit el is hozhattunk. Mi főleg pasztel színeket kevertünk, de így utólag sajnálom, hogy nem voltunk bátrabbak mert tényleg bármilyen extra szín/ csillogás is lehetséges. A szájfény főleg télen nagyon jól puhán tartja az ajkunkat. Az egész kb. 2 órás volt, nálunk nagyon jó csapat jött össze, a lányokkal tök jót beszélgettünk közben, és Judit végig asszisztált a színkeverésekhez, és mesélt az alapanyagokról is. Egy tök jó program, ha valaki ki akar próbálni egy új dolgot, szeret alkotni, és többet akar tudni a natúrkozmetikumokról.” Orsi/ Budapest

 

“Judit első workshopján vettem részt a nyáron, ahol kellemes meglepetés ért, nagyon tetszett ahogyan a színeket kikevertük, a saját kezemmel készítettem szemhéjpúdert és rúzst is! Nem gondoltam volna, hogy ez engem leköt 2 órán keresztül, de kellemesen csalódtam, nagyon szuper volt a hangulat is! Minőségi alapanyagok, kedves, segítőkész hölgyemény! A termékeket a mai napig használom!” Dominika/ Budapest

 

A GlamOriginal sminkkészítő workshopja sokkal többet adott, mint amit elsőre vártam! Eleve egy varázslatos világba leshettem be, hogyan is készülnek a profi kozmetikai termékek. Judit nagyon felkészült volt, minden felmerülő válaszra teljes körűen válaszolt. A termékek készítésénél segítséget kaptunk, hogy melyek azok a színek, amelyek a bőrtípusunkhoz legjobban illenek, de természetesen szabad kezet kaptunk az alkotásban. Amikor már alapanyagokhoz kevertük a színeket, én teljesen a hatásuk alá kerültem, és elfogott a kísérletezési vágy, hogy vajon milyen végeredményt kapok, ha még egy csipetnyit beleteszek ebből vagy abból a színből! Nagyon élveztem az egészet! Nem szoktam magam túl gyakran sminkelni, de a workshop óta minden alkalommal az ott készített termékeket használom, és egyfelől megnyugtató érzés, hogy pontosan tudom, mit is kenek az arcomra, másrészt igazán pozitív tapasztalatom van a tartósságukkal kapcsolatban is! A workshophoz extra élményként hozzátett még az ott összejövő női társaság is, nagyon jó volt beszélgetni alkotás közben. Összességében annyira jól éreztem magam, hogy már csak azért is igyekszem többet sminkelni, mert ha elfogynak a kozmetikumok, nyomós érvekkel támaszthatom alá a férjemnek, miért megyek ismét a workshopra! Brigi/Budapest