Szemöldök paletta világos

5900 Ft

A GlamOriginal Natural Makeup új szemöldök palettája 3 színt rejt magában, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebbet. A fehér szín remekül kiemeli a szemöldököt alulról, míg a két másik árnyalat tökéletes a formázáshoz. Magasan pigmentált, tartós, nem csúszik el napközben. Így bátran viselheted reggeltől  estig. Tisztán természetes összetevőkből készült, semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz. Fényvédő tulajdonságát a cink-oxidnak köszönheti, ezenkívül mesterséges színezőanyag mentes, kizárólag ásványi pigmenteket tartalmaz, és állatkísérlet-mentes.

Leírás

Leírás

GlamOriginal Natural Makeup szemöldök paletta — a professzionális hatásért!

A termék:

 • Talkummentes;
 • Parfümmentes;
 • Kizárólag növényi alapanyagokból;
 • Ásványipigment-tartalommal
 • állatkísérlet-mentes

Kiszerelés: 3×1,5g.

Kinek ajánlom?

Ezt a terméket olyanoknak ajánlom, akik a szemöldökükre is figyelmet fordítanak. Azoknak, akiknek fontos, hogy milyen összetevőket tesznek a bőrükre, hiszen a termék csak növényi, és ásványi anyagot tartalmaz, nincs benne parfüm, talcum, vagy kőolajszármazék, ami allergiás reakciót válthat ki. Mindenkinek, akinek a természetesség mellett fontos a tartósság, a magas pigment tartalom, és a drámai hatás. Valamint a fejlesztésnél figyeltem az egészségtudatosokra is, hiszen nem tettem a termékekbe egészségkárosító anyagokat.

Hogyan használjam:

Használd közvetlenül a palettából kedvenc szemöldök ecseteddel! Magasan pigmentált, jól satírozható, így nagyon kevés is elég belőle. Kezd a legmagasabb ponton a szemöldök megrajzolását, hogy oda kerüljön a legtöbb a termékből, majd onnan haladj kifelé, a füled felé, majd végül a belső részt rajzold meg vele.

A GlamOriginal szemöldök paletta pozitív hatásai:

 • A cink-oxid kozmetikai tisztaságú, fényvédő faktorral rendelkező fehér por. Kiváló fertőtlenítőszer, a gyulladt bőrt megnyugtatja, így babaápolási termékekben, és fényvédőkben is alkalmazzák.
 • A fehér agyag, azaz kaolin tisztít és segít a bőr szennyeződéseinek eltávolításában. Különösen a száraz vagy érzékeny arcbőrre javasolt, de javítja minden bőrtípus szerkezetét. Az általam használt fehér agyag a Mediterráneumból származik, melyet, hatásfokának növelése céljából, kinyerése után napon szárítanak.
  Természetesen gazdag különféle ásványokban, mint a szilícium, magnézium, kalcium, vas, foszfor, réz, cink.
 • A szilika könnyű, finom szerkezetének köszönhetően segít egyenletesen eloszlatni a szemhéjpúdert. Képzelj el ezernyi apró gömböcskét, amint végigsiklik a szemhéjadon. Ezek a gömb alakú részecskék szétszórják a fényt, ezzel optikailag halványítva a szemhéj apró ráncait.
 • A titán-dioxid pedig természetes ásványi UV-szűrő, amely visszaveri a fényt.

Összetevők:

Kukoricakeményítő, cink-oxid, kaolin, szilika, titán-dioxid, frakcionált kókuszolaj, természetes színek. (Bővebb információ)

INCI:

Zea mays (corn), zinc oxide, kaolin, silica, titanium dioxide, capric/caprylic tryglicerides, iron oxides
Tartalmazhat: CI 77891, CI 77288, CI 77007, CI 77742, CI 77499, CI 77491

Az összetevőkről ITT olvashatsz bővebben!