2021-02-23 Az elmúlt négy év története

Az elmúlt négy év története

Most, hogy itt a negyedik születésnapunk, elgondolkodtam, hogy mi minden történt velünk ezen idő alatt. Az elmúlt négy év története igazából nem is ennyi, hanem majd 3 évvel több. Ekkor kezdtem fejleszteni a termékeket egy vegyész segítségével. Béreltem egy pince helységet, és ott kísérleteztünk hétről hétre. Mivel annyira új volt ez a natúr smink készítés hogy nem nagyon tudtuk melyik alapanyag hogy viselkedik, milyen a kölcsönhatása más anyagokkal. Így nagyon lassan haladtunk, de a kitartó munka eredményeként 2017. februárjában megnyitottam a webshopot.

Azóta rengeteg változáson mentek át a termékek. Sok új anyag jött a piacra, amit persze mind ki kellett próbálnom. Volt ami bevált, volt ami nem. A tégelyek is megváltoztak az évek során. Eleinte minden műanyagban volt, ezek nem voltak nagyon környezetbarátak, így próbáltam lecserélni őket. 2019 novemberére lettem kész ismét. Ekkorra átdolgoztam a recepteket az új anyagokhoz, és az új tégelyekhez igazítva, hiszen ez sem mindegy. Egy-egy anyag teljesen máshogy viselkedik műanyag vagy üveg csomagolásban. Ebben az időben új külsőt is kapott a márka.  

 

Ezek történtek még útközben:

  • felkerültünk a PETA listájára,
  • van tégely visszaviteli lehetőség
  • wordwide szállítás
  • sminklemosó kendőt kaptok ajándékba minden rendeléshez
  • készült ajándékválasztó, és vegán oldal is
  • van alapozó tesztercsomagunk is, hogy ki tudjátok próbálni a színeket

Ez az elmúlt négy év története röviden, persze ennél sokkal több minden történt velünk, hosszú lenne leírni is a listát.  

 

Hogyan ünnepeljük meg ezt a jeles eseményt?

Természetesen mi ajándékozunk meg Titeket, mint mindig. 20% kedvezménnyel vásárolhattok a születésnapi héten a webshopban, és a Mom&Beauty üzletében is, ahol ki is tudjátok próbálni a termékeket, hiszen mindenből van termékminta náluk.

 

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket más csatornáinkon is:

Facebook; Instagram; Youtube