2020-09-05 A különböző szemszínek sminkelése

A különböző szemszínek sminkelése

Mind különbözőek vagyunk, ezért sminkelnünk is máshogy kell. Van akinek a bronzosító áll jól, van akinek a pirosító. Ezért a különböző szemszínek sminkelése is más. Akár rosszul is elsülhet, ha nem a számodra megfelelő színeket használod. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani számodra, néhány nappalra szánt színösszeállítással. Természetesen estére, színházba, randira lehetsz picit bátrabb is. Kísérletezz, mi az amiben jól érzed magad, ami jól áll!

A zöld szem sminkelése

Emlékeztek még rajzból, hogy mik is azok a komplementer színek? Azok, amelyek a színkörön szemben vannak egymással. A zöld komplementere a vörös és annak összes árnyalata. Ha egy finom, nappali sminket szeretnél feltenni, akkor válassz a szemhéj alapszínéül egy púder rózsaszínt és árnyékold le szépen matt sötétbarnával.

Egy leheletnyi fekete, vagy barna satír a szempillák tövében sosem árthat, még inkább kiemeli a zöld szemet, de teljessé a fekete spirál fogja tenni a látványt.

Barna szem, nappali smink

A barna szem a legkönnyebben hangsúlyozható. Ha azt szeretnéd, hogy barna szemed valóban messziről virítson és még hozzá bevállalós is vagy, akkor válassz a szemhéj alapszínéül egy türkizt, vagy a kék valamely tónusát és árnyékold le szépen matt sötétbarnával.

Ha inkább a meleg színek állnak jól, akkor a kék helyett választhatsz egy kellemes krémet, de a sötétbarna mélyítő satír mindenképpen kerüljön fel. Egy finom fekete kontúr a szempillák tövében még inkább kiemeli a barna szemet, de tökéletessé ismét csak a fekete spirál fogja tenni a látványt.

Néhány perc csupán és egész nap igéző lesz a tekinteted. Ne feledd, hogy a GlamOriginal natúr termékekkel pedig nem csak szép, de ápolt is lesz az arcbőröd.

Hogyan sminkeld kék szemed

A kék komplementer színe a narancs és annak összes árnyalata. Ha azt szeretnéd, hogy kék szemed valóban messziről virítson és még hozzá bevállalós is vagy, akkor válassz a szemhéj alapszínéül egy narancsot, vagy a terra valamely tónusát és árnyékold le szépen matt sötétbarnával.

Ha inkább a hideg színek állnak jól, akkor a terra helyett választhatsz egy élénk rózsaszínt is, de a sötétbarna mélyítő satír mindenképpen maradjon. Egy finom fekete, vagy barna kontúr még inkább kiemeli a kék szemet, de tökéletessé ismét csak a fekete spirál fogja tenni a tekinteted.

Most már gyerekjáték lesz a különböző szemszínek sminkelése! Útmutatónk segítségével kísérletezz bátran!

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket más csatornáinkon is:

Facebook; Instagram; Youtube

Cimke: