Akció!

Travel Exclusive Csomag

19496 Ft 16572 Ft

Travel exclusive csomagunkat az elfoglalt, sokat utazó nők számára alakítottuk ki! Minden termék 100ml alatt van, így a repülőre is föl tudod vinni akár a kézipoggyászodban!

Ezek az ápoló termékek segítenek túlélni a leghosszabb utat is! Mindegyiket extra tulajdonságokkal ruháztuk fel.

Ezzel a csomaggal nem csak 10%-al olcsóbban tudod megvenni termékeinket, de legújabb, divatos, ecobőrből készült Beauty Bagben küldjük Neked utazásra készen!

Megtakarításod: 2789.-

5999 Ft
Szín
Ft
Szín
Ft
Szín
Ft
Kategória:

Leírás

A BB Krém kiválóan hidratál, nem kell aggódnod, hogy száraz, húzódó érzéssel szállsz le a világ másik felén.

Szájfényünk hosszan csillogó, magasan pigmentált, de ami még ennél is fontosabb, hogy ápoló összetevőinek köszönhetően ajakápolóként is szolgál!

Pirosítónk üde arcszínt ad neked, segít a fáradtság eltüntetésében. Tartós hatású, összetevői nem tömítik el a pórusokat, így bőröd szabadon lélegezhet.

Szempillaspirálunk rengeteg ápoló összetevőt tartalmaz, ami segít a pillák rugalmasságát megőrizni, és ricinusolaj tartalmának köszönhetően segíthet azoknak növekedni, míg te úton vagy!

Hogy könnyebben tudj dönteni, rendeld meg TESZTER csomagunkat! Ez a Te csomagod, amit teljesen egyénre szabhatsz, magad állíthatsz össze! Vagy nézd meg, próbáld ki termékeinket a Mom&Beauty üzletében, ITT találod őket.