Legyél a saját natúr sminkesed!

34900 Ft

Várunk szeretettel a natúr sminkkészítő workshopunkra, a következő programokkal:

* mini szín & stílustanácsadás
* 3 sminktermék készítése
* saját smink elkészítése szakemberek segítségével
* 3 retusált digitális kép profi fotóssal.

Ha te is szeretnéd sminkes tudásod pótolni, vagy csiszolni rajta, akkor sok szeretettel várunk ezen a teljesen új tematika alapján készült workshopunkra. Ilyet az országban nem találsz máshol!

Lesz színtanácsadás, saját személyre szabott sminktermékek készítése, sminkelés, amit az alapoktól kezdve profi sminkes segít megcsinálni, de a munka oroszlán része a tiéd, így valóban kézzelfogható tudással ajándékozod meg magad. Ha ez mind kész, profi fotók készülnek rólad! Mindezt csodálatos környezetben, szakértőkkel, meglepetésekkel! Jelentkezz, gyere el barátnőddel, vagy szerezz újakat a workshopon!

Kategória:

Leírás

Smink workshop

Érkezz sminkben, vagy anélkül, az első lépés a gyönyörű smink felé a szép bőr. Ezért ezt a csajos délutánt sminklemosással, és hidratálással kezdjük, kívül, és belül. Belülről zöldtea, és egy kis egészséges nasi segít, kívülről pedig hidratáló pakolás, és krém.

Ezután meghatározzuk mindenki színtípusát egy mini tanácsadás keretében. Kapsz tőlünk egy „munkafüzetet” is, amit kitölthetsz, magaddal vihetsz bárhova, így mindig tudod milyen színek állnak jól. Ne aggódj, házifeladat nem lesz!

Ha ez is kész, kezdődik a boszorkánykonyha! Elkészíthetsz magadnak a színtípusodnak megfelelő két szemhéjpúdert, és egy rúzst is. Természetesen minden kizárólag natúr, egészséges alapanyagokból készül! Mi hozzuk az alapokat, neked csak a fantáziádat kell!

A csodát Te készíted el! Insturkcióink, illetve bemutatónk alapján magad készíted el sminkedet! Ne aggódj, segítünk mindenben! Hozhatsz magaddal eszközöket, de ha nincs, az sem baj, adunk Neked kölcsön! Egyféle sminket készítünk, ezúttal egy könnyedebb tavaszit, de a kis „munkafüzetben” találsz hasznos tippeket arra, hogy hogyan tudsz esti, elegáns sminket varázsolni!

És most jön a csoda! Fényképen megmutatjuk mennyire szép lettél! 3 db retusált képet kapsz digitális formában, amit profi fotós készít rólad!

Ezután nincs más dolgod, csak gyakorolni a megszerzett tudást! Hidd el, hamarosan 10-15 perc alatt „feldobod” a reggeli sminked!

Cím: Tiliteo Fotóstúdió, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 19.

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre telefonon: 0670/619 44 88

vagy emailben: info@glamoriginal.hu,

Jó szórakozást, szeretettel várunk,

Judit & Imelda