Pirosító Flowery Pink

4199 Ft

Talkummentes, tartós pír a ragyogó orcákért!

A talkummentes GlamOriginal arcpirosító kizárólag természetes összetevőkből készült, semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz. A professzionális sminkek tökéletes kiegészítője, por állagú. Remekül fed, így egész napos viseletre is ideális. A pirosítóban lévő kaolin (fehér agyag) segít a bőr faggyútermelését szabályozni, emellett az érzékeny bőrnek is optimális. Fényvédő tulajdonságát a cink-oxidnak köszönheti, ezenkívül mesterséges színezőanyag mentes, kizárólag ásványi pigmenteket tartalmaz. 4 féle árnyalatban kapható.

Kategóriák: ,

Leírás

GlamOriginal natúr pirosító a tökéletes sminkért!

A termék:

Talkummentes;
Kizárólag természetes összetevőkből;
Természetes színezékkel;
Fényvédő faktorral készül
Állatkísérlet-mentes

Kiszerelés: 5g

Kiknek ajánlom?

A fakó, színtelen, sápadt arcnak azonnal egészséges ragyogást kölcsönöz, de a rózsás arcúaknak is bátran ajánlom, mert általa egyenletesebbé tehetik a bőrüket. Mindazoknak ajánlom ezt a terméket, akiknek fontos, hogy talkummentes terméket használjanak. Az egészségtudatosak is örömüket lelhetik benne, hiszen a GlamOriginal pirosító nem tömíti el a pórusokat, a bőr szabadon lélegezhet alatta, és mesterséges összetevőket sem tartalmaz.

Hogyan használjam?

Közvetlenül a tégelyből a kis pamaccsal, vagy ecsetre szórva, kinek mi a könnyebb. Óvatosan vedd ki, mert nagyon kevés is elég belőle!

Egy kis segítség a használatához: https://glamoriginal.hu/pirosito-kisokos/

A GlamOriginal natúr pirosító bőrre gyakorolt pozitív hatásai:

A cink-oxid kozmetikai tisztaságú, fényvédő faktorral rendelkező fehér por, amely fertőtlenít, a gyulladt bőrt megnyugtatja azt, babaápolási termékek gyakori összetevője. A pattanások ellen is kiváló védelmet nyújt.

A pirosító fontos összetevője a fehér agyag – más néven kaolin – tisztít és segít a szennyeződések eltávolításában. Minden bőrtípus szerkezetét javítja, nem kivétel ez alól a száraz vagy érzékeny arcbőr sem. Bársonyosítja a bőrt, kiváló regeneráló, méregtelenítő, összehúzó, és ápoló tulajdonságokkal rendelkezik.
Az általam használt fehér agyagot a kinyerése után napon szárítják a Mediterráneumban, ezzel növelik hatékonyságát. Az agyag természetéből adódóan gazdag szilíciumban, magnéziumban, kalciumban, vasban, foszforban, rézben és cinkben.

A szilika ezernyi apró gömböcskéből áll, ezek segítenek egyenletesen eloszlatni a pirosítót az orcákon, szerkezete igen könnyű és finom, a gömb alakú részecskék pedig szétszórják a fényt, mely által arcod csillogása még egészségesebbnek hat.

A magnesium sztearát fehér, finom szemcsés por. Kozmetikumokban elősegíti azok tapadását. Szerkezetjavító, mattító hatású. Növényi eredetű összetevő. Az élelmiszeriparban is használják.

Kék, zöld, sárga, vörös, és barna pigmentekből – vas-oxidokból –tevődik össze a termék természetes színezék keveréke. Ezen pigmentek elengedhetetlen összetevői a natúr pirosítónak, hiszen az 5 féle színt ők adják a GlamOriginal ezen termékének.

Összetevők:

Kukoricakeményítő, cink-oxid, fehér agyag, szilika, magnesium sztearát, természetes színezék (bővebb információ)

INCI:

Zea mays (corn), zinc oxide, kaolin, silica, magnesium stearate
Tartalmazhat: CI 77492, CI 75470, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77861

Az összetevőkről bővebben ITT olvashatsz.