Legyél a saját natúr sminkesed!

19900 Ft

Várunk szeretettel a natúr smink készítő workshopunkra, a következő programokkal:

* mini szín &  stílustanácsadás
* 3 sminktermék készítése 11.000 Ft értékben
* saját smink elkészítése a megalkotott termékekkel, szakemberek segítségével
* 1 retusált digitális kép profi fotóssal

+ ajándék GlamOriginal neszeszerrel

Ha te is szeretnéd sminkes tudásod pótolni, vagy csiszolni rajta, akkor sok szeretettel várunk ezen a teljesen új tematika alapján készült workshopunkra. Ilyet az országban nem találsz máshol!

Lesz mini színtanácsadás, saját személyre szabott sminktermékek készítése, sminkelés, amit a megalkotott termékekkel, profi sminkes segít megcsinálni, de a munka oroszlán része a tiéd, így valóban kézzelfogható tudással ajándékozod meg magad. Ha ez mind kész, profi fotók készülnek rólad! Mindezt csodálatos környezetben, szakértőkkel, meglepetésekkel! Jelentkezz, gyere el barátnőddel, vagy szerezz újakat a workshopon!

Kategória:

Leírás

Sminktermék készítő workshop – Hamarosan!

Készülj velünk az őszre, és legyél a saját natúr sminkesed! Érkezz sminkben, vagy anélkül a workshop első lépése a gyönyörű smink felé a szép bőr. Ezért ezt a csajos estét sminklemosással kezdjük. Belülről pedig zöldtea segíti majd a hidratálást, és lesz egy kis egészséges nasi is.

Ezután meghatározzuk mindenki színtípusát egy mini tanácsadás keretében, hogy milyen színek állnak jól a smink terén. Kapsz tőlünk egy kis rajzos segédletet is, amiben segítünk, magaddal viheted bárhova, így mindig tudni fogod milyen színek állnak jól. Ne aggódj, házifeladat nem lesz!

Ha ez is kész, kezdődik a boszorkánykonyha! Elkészíthetsz magadnak a színtípusodnak megfelelő szemhéjpúdert, rúzst, vagy szájfényt, és pirosítót, vagy bronzosítót, amelyiket jobban szeretnéd. Természetesen minden kizárólag natúr, egészséges alapanyagokból készül! Mi hozzuk az alapokat, neked csak a fantáziádat kell!

A csodát Te készíted el! Insturkcióink alapján magad készíted el sminkedet a megalkotott termékekkel! Ne aggódj, segítünk mindenben! Hozhatsz magaddal eszközöket, ecseteket, de ha nincs, az sem baj, adunk Neked kölcsön!

És most jön a csoda! Fényképen megmutatjuk mennyire szép lettél! 1 db retusált képet kapsz digitális formában, amit profi fotós készít rólad!

Ezután nincs más dolgod, csak gyakorolni a megszerzett tudást! Hidd el, hamarosan 10-15 perc alatt „feldobod” a reggeli sminked!

A termékek leírását itt találod: Szájfény, Rúzs, Pirosító, Szemhéjpúder

A workshop időtartama 2-3 óra lesz.

Cím: Tiliteo Fotóstúdió, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 19.

Időpont: Hamarosan!

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre telefonon: 0670/619 44 88

vagy emailben: info@glamoriginal.hu,

Jó szórakozást, szeretettel várunk,

Judit & Imelda