Akció!

Fesztivál Essentials Csomag

14496 Ft 13046 Ft

Ki ne szeretne nyáron picit kikapcsolódni? Lazulni a Balaton partján? Összeállítottunk Neked egy Beauty Baget amibe csak a legszükségesebbeket tettük, kis helyen is elfér, így bárhová magaddal viheted.

Sminklemosó, szempillaspirál, tus, rúzs. Kell ennél több?

Ezzel a csomaggal nem csak 10%-al olcsóbban tudod megvenni termékeinket, de legújabb, divatos, ecobőrből készült Beauty Bagben küldjük Neked, fesztiválra készen!

Megtakarításod: 3450.-

2099 Ft
5499 Ft
1 × Rúzs
Szín
Ft
Szín
Ft
Kategória:

Leírás

Ebbe a csomagba csak a legszükségesebbeket tettük!

Szempillaspirál, mert az minden nőnek kell! Hosszan tartó, ápoló hatás, az igéző tekintetekért!

Zselés tus, avagy krémceruza a drámai hatásért. Akár cicaszem, füstös smink, hangsúlyozás legyen a cél. A beépített ecsettel könnyedén felvihető, nem fogja összemaszatolni a táskádat belülről!

Rúzs ami egyben ápol is? Igen, lehetséges. Magasan pigmentált, tartós, ápoló. Talán ezekkel tudnánk legjobban jellemezni rúzsainkat, 6 féle árnyalatból tudod kiválasztani stílusodhoz, hangulatodhoz legjobban illőt.

És végül ne feledkezz meg a sminklemosásról sem! Kettő az egyben, hiszen sminkeltávolítás után nem kell még az arckrémmel is bajlódnod. Csak hagyd fönt, és reggelre simább, tápláltabb lesz bőröd a benne található értékes összetevőknek köszönhetően. Ha leégtél sem baj, hiszen a rózsavíz, avokádóolaj, és c-vitamin segít bőrödet helyreállítani míg alszol!