Ecsetkészlet

8900 Ft

Ecsetkészlet praktikus tokban, hogy mindenhova magaddal vihesd. Gyengéd puha sörtéi igazi kényeztetés az arcnak, a profi smink elkészítésének elengedhetetlen eleme. Az ecsetek vegánok, nem tartalmaznak állíti eredetű részt. Gyakorlatilag 6 in 1, 6 nélkülözhetetlen ecset 1 különleges tartóban. Az ecsetek kialakításuknak köszönhetően könnyedén használhatóak. Alkalmasak professzionális, vagy otthoni használatra egyaránt. Egységes, elegáns megjelenés, ez jellemzi az új ecsetkészletünket.

Leírás

Egy nélkülözhetetlen ecsetkészlet a mindennapokra!

Ebben a teljesen vegán, natúr ecsetkészletben 6 különböző ecsetet találsz, hogy a sminked tökéletes legyen. Ecobőr tokban érkezik, itt is ügyeltünk rá, hogy semmilyen állati eredetű rész ne legyen a készletben. Ennek a tartós toknak köszönhetően bárhová magaddal viheted. Mágneses záródásának köszönhetően nem fogják az ecsetek összekoszolni a táskád belsejét sminkkel.

Az ecsetek szőre szintetikus, és rendkívül puha, igazi felüdülés velük dolgozni. Ezek biztos nem fognak mikro karcolásokat ejteni például a szemhéjadon, annyira puhák. Kissé szürkés árnyalatúak a sörték.

A fa nyél is elegáns sötét szürke, csak úgy mint a tartó amiben érkezik ez a csodás ecsetkészlet.

Melyik ecsetet mire használjam?

  • Ferde, szemöldök ecset: Ahogy a nevében is szerepel, ezzel az ecsettel tudod kiigazítani a szemöldököd. Kezd a szemöldök közepén ahol a legmagasabb az íve a por felvitelét. Innen haladj kifelé, majd középre, hogy oda jusson a legkevesebb szín, hiszen, ha erőteljes ez a rész, akár egy kedvezőtlen arckifejezést is festhetsz magadnak.
  • 2 db szemhéjpúder ecset. Egy vékonyabb, és egy picit tömörebb, nagyobb ecset. Ezek segítenek a szemhéjpúder felvitelében, és elsatírozásában. Gyönyörűen lehet velük dolgozni, annyira puhák, és nem karmolnak. Felüdülés a szemhéjnak.
  • Alapozó ecset a tökéletes alapért. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a helyes alapozás mennyire fontos. Nem könnyű kiválasztani a megfelelő alapozó árnyalatot, de ha már megvan, akkor érdemes egy professzionális ecsettel felvinni, hogy a maximális hatást érd el vele!
  • Alapozás után jöhet a púderezés. Ennek az ecsetnek köszönhetően lehelet vékonyan tudod felvinni a púdert, nem fogsz sokat tenni, hogy az utána beleüljön a pici ráncokba. Hiszen a púderből kevés is elég ahhoz, hogy az alapozót kiegészítve egész nap tartós viseletet biztosítson.
  • Ha biztos alapokon áll már sminkünk jöhet a pirosítás, kontúrozás. Ezt az ecsetet mindkét művelethez használhatod. Kontúrozásnál a fő szabály, hogy kihangsúlyozzuk azokat a részeket amiket szeretünk, amik előnyösek az arcunkon, és eltűntetjük amit nem annyira szeretnénk látni. A pirosító pedig arcformától függően kerül általában a kontúr fölé. Erről ITT találsz egy kis segítséget.

Amint látod a sminkelés nem ördögtől való, nyugodtan kísérletezz otthon, vagy csatlakozz Youtube csatornánkhoz, ahol segítünk a mit, miért, és hogyan kérdésekben. Jó sminkelést!