2019-01-24

Sokan kerestetek meg tavaly, hogy mely színtípusba illetek, miként tudjátok meghatározni magatokról, hogy hova is tartoztok. Ezért indítottunk itt a blogon sorozatot. Az már köztudott, hogy adott évszaktípusoknak adott színek állnak jól. Míg egy élénk, hideg piros egy tél típusnak csodálatosan áll, az arca megtelik tőle élettel, addig egy ősz típust ugyanez a szín elsápaszt, beteges kinézetet kölcsönöz számára, és maximum a ruháját dicsérik meg az ismerősök, kollégák. Ha egy szín a mi színünk, és abban vagyunk, akkor gyakran halljuk, hogy hú, de jól nézel ki, milyen kisimult az arcod, de szép vagy ma.

Nemrég az ősz típust mutattuk be Nektek, most jöjjön a tél. A tél a vakító fehérséget, hideg árnyalatokat és tiszta kék eget juttatja az eszünkbe. Ebbe az évszaktípusba tartozó hölgyekről sokszor az elegáns és felséges jelzők ugranak be számunkra.  A kontrasztos, élénk, tiszta színek jellemzik és teszik különlegessé ezt az évszaktípust.

Főbb jellemzőik:

A haj lehet sötétbarna, fekete, sötét vörös, de akár szőke is. Az erőteljes világostól egészen a sötét színekig. Mindenképp élénk és tiszta színek jellemzik.

A szem a kék minden árnyalata kezdve a szürkéskéktől a kékeszöldig, de lehet akár barna is, mindenképpen élénk.

Az arcszínt a világos arcszín jellemzi, hűvös alaptónussal, például porcelán fehér.

A tél típusú hölgyeknek nagyon jól állnak az élénk színek, ami más típust túlharsog, őket remekül kiegészíti. De nekik áll legjobban a fehér és a fekete is.

Amit kerülniük kell a meleg, sárgás és a nagyon pasztelles színeket, a bronzos-barnát, rezes színvilágot, továbbá a tört színeket, mint amilyen az ekrü, vagy a tojáshéj.

Ha tél típusú vagy, az alábbi GlamOriginal színárnyalatokat ajánljuk neked termékenként:

Szemhéjpúder: Dark Moon, Silver Light, Peacock Blue, Violet Sky, Purple Marble

Rúzs: Impact Red, Mulberry Purple

Szájfény: Impact Red

Pirosító: Málnavirág

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket más csatornáinkon is:

Facebook; Instagram; Youtube

Forrás: www.stilusmentor.hu; www.kommunikacio-stilus.hu