2020-08-18 Egyedi sminkes workshop, szuper hangulatban

Egyedi sminkes workshop, szuper hangulatban

Szuper, családias hangulatban telt az augusztus 13-i sminkes workshop. Egy számomra is meglepő, hideg tonikos- matcha teás hűsítővel kezdtünk, macaronnal.

Első lépések:

Majd kis bemutatkozás után kezdetét vette a sminkes workshop. A résztvevők közül volt aki már tudott sminkelni, volt akinek ez a világ teljesen új volt. Az alkalom egy mini színtanácsadással kezdődött, elővettük a színkendőinket, és hajszín, szemszín alapján próbáltuk elsőre kitalálni, hogy kinek mi lehet a típusa. Majd a kendőket hívtuk segítségül, hogy biztosak legyünk a dolgunkban.

Az énidő következő állomása a színezés volt. Így, hogy már mindenki ismerte a színtípusát, megpróbáltuk rajzon is felvázolni, hogy kinek milyen szín áll jól, hogy a lehető legtökéletesebb árnyalatú sminkeket alkossuk meg. Kiszíneztük a szemet, majd szemhéjpúdert, pirosítót, rúzst, és tust kapott papíron az arcunk. Ez a későbbiekben nagyon jól jött, lehetett puskázni róla.

A saját termékek elkészítése:

A sminkes workshopon a termékek közül először a szemhéjpúdert alkottuk meg. Némi fehér por keverék az alap, de a színt mindenki magának keverte ki. Jó volt válogatni a színek között nekem is, segíteni, hogy még milyen árnyalatot tegyünk bele, hogy a megfelelőt kapjuk, mindezt mozsárban összekevertük.

Majd a rúzst készítettük el, kikevertük az árnyalatot, hozzáadtuk az alapot, majd vízfürdőben felmelegítettük, és már öntöttük is a rúzstokba.

Végül a pirosítót készítettük el, természetesen mindenki a színtípusának megfelelőt, hasonlóan készült, mint a szemhéjpúder. Egy csipetnyi fehér por keverék, amit előre elkészítettem a résztvevőknek, majd megalkottuk a tökéletes színárnyalatot.  

A szuper fotózás:

A fotóstúdióban lévő GlamOriginal Makeup palettából, és az elkészült termékekből mindenki készített egy csodás sminket, amit sminkmesterünk felügyelt, így biztos volt a siker, és hogy a megfelelő helyre, a megfelelő mennyiségben került minden. Tettünk BB krémet, korrektort a frissítő háromszögbe, 3 különböző szemhéjpúder árnyalatot az elkészült remekekből. Majd tus vonalat húztunk, spiráloztunk. Ezután kipróbáltuk az elkészült pirosítókat, és rúzsokat. 

A végeredményről a résztvevők profi fotós képeit kapják meg, illetve az elkészült sminkeket a saját neszeszerükben vihették haza, amit ajándékba kaptak.

Remek hangulatban, jó zenével, szuper társaságban telt ez a közel 3 óra a Tiliteo Fotóstúdióban.

Ha szeretnél Te is részt venni sminkes workshopunkon, ITT találsz hozzá ajándékutalványt.

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket más csatornáinkon is:

Facebook; Instagram; Youtube