2018-12-04 Pirosító kisokos

Pirosító kisokos

Ragyogj az ünnepeken is

Az arcpirosító az a hatalmas segítség, amelynek használatával egészséges és üde megjelenést kölcsönözhetünk magunknak, ezért nem mindegy, hogy miként tesszük.

Nem véletlen, hogy a GlamOriginal is több színárnyalatban készíti el a pirosítóit, hiszen nagyon fontos a szín kiválasztása.

A választott árnyalatnak harmonizálnia kell a viselőjével, szinte láthatatlanul szükséges működnie a cél elérése érdekében. A nagyon világos bőrhöz elsősorban a őszirózsa, és rózsaszín álom árnyalataink passzolnak, sárgás tónusú bőrnél inkább a bronzosítót ajánljuk – amit workshopunkon tudsz elkészíteni magadnak – , vagy a sunshine árnyalatunkat javasoljuk. Sötétebb arcszínnél a rózsás árnyalatok, mint például a málnavirág dominálnak leginkább.

TIPP: a kevert árnyalatú pirosítók a legjobbak, mert akkor nem lehet annyira mellélőni. Nézzük az arcformákat. A GlamOriginal pirosítóit ecsettel érdemes felvinned. Ha krémpirosítód van, akkor ahhoz ecset sem kell, elég hozzá a kis szivacs.

Szögletes, kerek vagy hosszú?

Nem, most nem Gombóc Artúrról és a csokoládékról van szó, a következőkben arcforma szerint végig haladunk azon, hogy mely eszközzel tudod még szebbé varázsolni az arcod.

Ezek az eszközök: highligter, pirosító és bronzosító. Míg a higligter és a bronzosító az arc formájának a korrigálásra szolgál, addig a pirosító minden esetben a színt, a frissességet adja.

A kerek

A cél a szűkítés. Dolgozz nagyfejű ecsettel az illusztráción látható módon.

A szögletes

Itt a cél az arc sarkainak eltüntetése, a merevség bronzosítóval lágyítható.

A háromszög

Cél az élesebb vonások lekerekítése, amelyet a homlok, valamint az orr vonalában használt világosabb színnel érhető el.

A gyémánt

Legegyszerűben ezt az arcformát lehet harmonikusabbá tenni, a hangsúly a homlokon, az áll alján és az arccsont alatti részen lesz.

Az ovális

Ez az arcforma a legszabályosabb mindegyik típus közül, nagyon egyszerű sminkelni, az üde színeket is szereti, ha a színtípus, amelybe tartozunk, is engedélyezi a bátor színeket. Csak mosolyodj el, és kerülhet is a kis almácskákra a pirosító.

A hosszúkás

Az arcvonások úgymond összetömörítése a cél. Hogyan tudjuk ezt megtenni? Mind a homlokra, mind az orr, mind az áll vonalában használjunk bronzosítót – nagyszerűen tudunk optikailag játszani így az arcunk arányaival.

A szív

Míg a szögletesnél a csont mentesítés volt a célunk, addig a szív arcformánál a csontosítás.

Az illusztrációk mindegyikét szerzői jog védi!

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket:

Facebook

Instagram

Youtube