2019-06-01 SZÍNTÍPUS- NYÁR

SZÍNTÍPUS- NYÁR

Végre megérkezett a meleg. Milyen jó is a szabadban ücsörögni, barátokkal beszélgetni, együtt lenni. A színek már nem annyira harsogók, mint tavasszal, inkább pasztellesek és egyenletesek. Cikksorozatunkban most bemutatjuk: színtípus- nyár.

A nyár színtípusba tartozó hölgyek bátran viselhetnek egészen a halvány pasztelles árnyalattól kezdve az erőteljesebb színekig szinte mindent, bár az árnyalatok eltalálásánál nekik is figyelniük kell. Például nekik sem áll jól a fekete, csakúgy mint a tavasz típusnak, viszont a szürke szinte csak nekik áll jól, mert ők nem tűnnek szürkének tőle.

Bátran viselhetnek tört, telítetlen színeket is. Azok az árnyalatok, amelyek a többi típust fáradttá, öreggé teszik, a Nyár típust életre keltik, és sugárzóvá varázsolják lényüket.

Talán nekik van a legnagyobb szabadságuk annak terén, hogy milyen szín áll jól nekik.

Nézzük a rájuk jellemző színvilágot.

Hajuk hamvasszőke, hamvasbarna, hamvas-ezüstös, ami nagyon jól illik az arc és a szem összhangjához. Minden lágy, összhangban van egymással, de semmiképp sem vöröses tónusú.

A szem színe nem üt el élesen a hajtól, az arctól. Szürkéskék, szürkészöld, barnás-zöldes szemszín a jellemző erre a típusra, szürke alappal.

Az arcszínt hűvös alaptónus jellemzi, világos porcelán, rózsás, vagy mattabb, olívaszínű az arcbőr. Az anyajegyek és szeplők is hamvasbarnák, szürkésbarnák.

Ha nyár színtípus vagy, az alábbi GlamOriginal színárnyalatokat ajánljuk neked:

Szemhéjpúder: No makeup szemhéjpúder paletta

Party fényes szemhéjpúder paletta

Rúzs: Raspberry, Strawberry Blonde, Summer Kiss, Ruby Red

Szájfény: Raspberry, Strawberry Blonde, Summer Kiss, Clear

Pirosító: Flowery Pink, Rosies

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket más csatornáinkon is:

Facebook; Instagram; Youtube

Forrás: www.stilusmentor.hu; www.kommunikacio-stilus.hu, https://sikerreoltozve.hu/