2017-10-20 Nem árulunk zsákbamacskát, elmondjuk hogy kezdődött

Nem árulunk zsákbamacskát, elmondjuk hogy kezdődött

Őszinte vallomások a GlamOriginal születéséről

2014 novemberében egy szürke, őszi napon félálomban beugrott —biztos ismeritek azt az állapotot, amikor még nem vagy ébren teljesen, de már nem is alszol—, hogy ha nem tudok venni megfelelő árnyalatú bolti natúr dekorkozmetikumot, akkor akár magam is elkészíthetném. Mikor magamhoz tértem egy jó kávé után, gyorsan nekiláttam felkutatni a neten a lehetőségeket. Nem volt sok, azonban még volt pont egy sminktermék-készítő tanfolyam abban az iskolában, ahol szappant és krémet készíteni tanultam. Ez egy isteni csoda volt, mert pár héttel később már a tanfolyamon ültem.

Következő év májusától béreltem egy picike műhelyet, ahol hetente 1-2 alkalommal fejlesztettük Emesével a termékeket. November és május között pedig rengeteget telefonáltunk, egyeztettünk, néztük a külföldi oldalakat, hogy mit is várunk el egy dekorkozmetikum összetételétől.

Tini korom óta sminkelek, így magamon teszteltem először mindent. Volt egy alap elképzelés, hogy mi legyen a termékekben, annak milyen állagúnak, kinézetűnek kell lennie. Nekiálltunk. Az első próbálkozások igazán csúfosan végződtek — például a spirál esetében. Ekkor azaz ötletünk támadt, hogy mi lenne, ha még plusz 0,1g menne bele az egyik összetevőből, és akkor már tuti jó lesz. Hát, nem lett. És ez így ment kicsit több mint 2 évig, amikorra is mind a 10 termékünk elérte a megfelelő állagot, tartósságot és színt.

Néhol nagyon jókat nevettünk. Néha sírtunk picit, hogy még mindig nem jó. Néha föl akartuk adni, hogy ilyen nincs, ezt nem lehet megcsinálni!

Nem volt egyszerű, de megvan minden, ami egy smink elkészítéséhez szükséges. Egy kis irónia a dologban, hogy azért kezdtem el, hogy a repülés közben, hosszú órákat ne töltsek kemikáliákkal teletömött sminkben. Mire azonban kész lett a GlamOriginal a repülést abba is hagytam.

Ez az én történetem. Henry Ford azonban jól mondta: “Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Hiszek abban, hogy hosszú évek munkájának eredménye, amelyek nem csak webshopban, hanem boltokban is kaphatók, eljutnak mindenkihez, és számotokra is nélkülözhetetlenek lesznek a GlamOriginal termékek! Bízom benne, hogy a GlamOriginal a saját álmotoknak is erőt ad, mert annak bizonyítéka, hogy minden sikerülhet, csak akarnunk kell, és kitartóan tenni érte!

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket:

Facebook

Instagram

Youtube