2017-05-01 Mit jelent nekünk a higiénia?

Mit jelent nekünk a higiénia?

Mit teszünk azért, hogy a legmagasabb minőséget állítsuk elő?

Akkor ez most a konyhában készül?

Sokaknak jelenti azt a kézművesség, hogy otthon, esetleg a konyhapulton készül a termék. Biztosíthatlak Titeket, hogy a GlamOriginalnál ez nem így van.

Egy komolyan felszerelt laboratóriumban készítjük a termékeket a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelően:
·       mindent UV lámpával fertőtlenítünk;

·       védőfelszerelésben vagyunk;

·       ÁNTSZ által jóváhagyott eljárás szerint dolgozunk;

·       hatóságilag bevizsgált termékek a végeredmény.

Eszközeinket és tégelyeinket egy 10-15 perces UV kezelésnek vetjük alá, mielőtt nekiállnánk a munkának. Ez az eszköz végzi a baktérium és gomba elpusztítást, továbbá csírátlanít is. Ezután kétperces fertőtlenítős kézmosás következik. Igen, pontosan mint a műtétre készülő orvosoknál.

Védőfelszereléseink: orvosi kesztyű, hajháló, kötény és szájmaszk – pont olyan amelyet a műtősök is használnak. Kicsit viccesek vagyunkk benne, de ugye mindent a legjobb minőségért!

A GlamOriginal felügyeleti szerve a helyi önkormányzaton kívül az ÁNTSZ.

Az ÁNTSZ minden évben bevizsgálja mind a kész dekorkozmetikumokat, mind az eszközeinket, valamint laboratóriumunkat. A bevizsgálás során mintát vesznek a termékekből, kezünkről, eszközeinkről, majd a mintákat mikrobiológiai vizsgálatnak vetik alá – kb. 5-10 féle baktériumra, illetve penészre végzik el a tesztet.

Gyártási eljárásainkat is ők hagyják jóvá. Ellenőriznek minden dokumentumot, hogy az megfelel-e a Jó gyártási gyakorlatban leírt alapelveknek. Valamint az egészségügyi kiskönyveket is átnézik, hogy megvannak-e a szükséges vizsgálataink, tüdőszűrés és bőrgyógyászati (ekcéma) vizsgálat.

Ezenfelül minden évben egy független laboratóriummal is elvégeztetjük a mikrobiológiai vizsgálatot, hogy 100%-ig biztosak legyünk benne, hogy a legmagasabb minőséget készítjük Nektek.

Nálunk a higiénia nem csak egy elcsépelt fogalom, ami kötelező, hanem a mindennapok kötelező és fókuszban tartott része.

Ha tetszett cikkünk, kérlek iratkozz fel hírlevelünkre, még több hasznos tartalomért!

Kövess minket:

Facebook

Instagram

Youtube