2021-03-02 Miért jó a megújulás?

Miért jó a megújulás?

Miért jó a megújulás? Mindig nagyon fontosnak tartottam, hogy hallgassak a vásárlók, a Ti visszajelzéseitekre. Hiszen Ti is használjátok napi szinten a termékeket, és lehet, hogy amit én már megszoktam, az másnak furcsa, vagy nem annyira könnyen kezelhető. Illetve láttam amint sminkesek is picit nehezebben bánnak a por formájú szemhéjpúderekkel.

Így fogalmazódott meg bennem, hogy ezeket a porokat nem hagyhatom így, le kell tömöríteni, hogy könnyebben lehessen használni. Az út nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Először ki kellett találni, hogy hogyan is működnek ezek a paletták. Rengeteg kérdés felmerült, például hogy miből legyen az a pici kis tégely, ami gyakorlatilag a festéket tartalmazza, hiszen ha nem jót választok, akkor a mágnes ami a paletta alján van nem fogja meg. Vagy hogy mivel fogom letömöríteni, milyen szerszámmal. Mivel áll össze a por, mit használhatok alkohol helyett, és milyen mennyiségben?

Ezekre a kérdésekre mind meg kellett találni a választ, mielőtt nektek is bemutatom. Sőt amikor kész lett, még egy “táska tesztnek” is alá kellett vetni, hogy kiderüljön nem törik- e el szállítás, használat közben.

Szerencsére sikerült kipipálni az összes felmerülő problémát, sikerült tégelyt is találni, így indul a paletta őrület. Most már  a sminkeseknek sem kell a kis kupakba tenni a porokat, hogy használni tudják, nem porzik, és ami a legfontosabb, teljesen alkoholmentesen készül! Kizárólag növényi olajat használok a tömörítéshez.

Ezt a sok újítást Imeldának köszönhetem egyébként, aki mindig valami jobbra sarkall, segít, ötletelünk, hogy mit hogy lehetne jobbá tenni. Ezúton is köszönöm Neki! Most már én is boldogan nézek a gyönyörű új GlamOriginal Natural Makeup palettákra! Kellett ez a megújulás, nem? Gyere, csodáld meg Te is, ITT.

Ha tetszett cikkünk iratkozz fel hírlevelünkre. ITT

Kövess minket más csatornáinkon is:

Facebook; Instagram; Youtube