2019-02-14 Két évesek lettünk

Két évesek lettünk

Elérkezett a születésnapunk, két évesek lettünk!  A jó hír, hogy ezen a napon van Valentin-nap is, ezért új játékot hirdetünk, mert szeretünk adni és Veletek ünnepelni!

De miért is szeretünk, és mi is a szeretet? Miért jó a szeretetet megünnepelni? A szeretetben benne foglaltatik az adni és kapni, és nem tagadhatjuk, mert az emberi lét  legfontosabb összetevője, ami lehetővé teszi, hogy az empátia kialakulhasson bennünk. Ahhoz, hogy tartalmas életet élhessünk, többet kell tudnunk a szeretetről, és meg kell tanulnunk, hogyan építsük be azt az életünkbe. A gyakorlás lehetősége minden nap előttünk áll!

Nagy szeretettel hirdetjük meg játékunkat:

mindenki, aki 2019. február 27-én éjfélig feliratkozik/feliratkozott hírlevelünkre, részt vesz a sorsoláson, amelyben egy AngelDust ajándékcsomagot sorsolunk ki! És hogy mit tartalmaz az ajándékcsomag? A szerencsés nyertes által kiválasztott árnyalatban egy szemhéjpúdert, valamint egy ébenfekete szempillaspirált és egy ébenfekete krémceruzát. Természetesen az ajándékcsomagot az ezüsz színű, GlamOriginal BeautyBagben kapja a szerencsés nyertes!:)

Játékra fel és szeressünk!:)